Nou llibre QU4TREPINS: “VINT ESGUARDS”

 

QU4TREPINS ha estat possible en tota la seva trajectòria, de la qual estem celebrant els 30 anys, gràcies a la participació desinteressada de moltes persones, col·laboradors i subscriptors, principalment. Una d’aquestes col·laboracions habituals ha sigut la d’una sèrie d’artistes del nostre entorn, que han aportat una ressenya de les seves obres, ja siguin de pintura, escultura, ceràmica o altres arts plàstiques.

En aquestes pàgines oferim un recull d’aquestes ressenyes, que volem que sigui un reconeixement a aquestes persones per la seva dedicació a tals activitats artístiques, així com un agraïment per la col·laboració que van fer el seu dia.

Les visions artístiques (esguards a l’art) de cadascun d’ells i elles constitueixen una representació de lliure expressió i de diversitat, que la podem veure també com una mostra de la nostra societat, també lliure i diversa.

Que aquesta publicació serveixi també com a felicitació per les festes nadalenques i any nou a tots els lectors de QU4TREPINS.

QU4TREPINS

Palau-solità i Plegamans, any 2023.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *